08 717 23 17
info@enjoytravel.se

världsledare på olika plan

oktober 1, 2013 Postat i: egna upplevelser

När jag var i Ladakh för några år sedan kom Dalai Lama på besök. Folk gick man ur huse i sina högtidskläder med plastblommor i händerna. De tog hela blomkrukorna med sig för säkerhets skull. Vi stod i timtals och väntade tillsammans med hela dalens befolkning. His holyness hade kanske 20 bilar i sitt följe inklusive 2 rätt malätna ambulanser. Vi stod ca 5 meter från Dalai Lamas bil och kunde vinka när han log genom bilfönstret.

Nu kommer president Obama till Stockholm med 250 säkerhetsvakter, 40-50 följebilar, egna helikoptrar och hela stan inklusive dess luftrum stängs av.

Om mina äventyr i Ladakh där Dalai Lama har sitt sommarresidens, en av världens mest otillgängliga platser kan du läsa här.