08 717 23 17
info@enjoytravel.se

vintersemester på Sri Lanka

april 22, 2014 Postat i: Information / länder / Sri Lanka

Här kan du kombinera några dagar på en underbar strand med en veckas rundresa. Flyger du Turkish Airlines kan du kliva av på Maldiverna på vägen. Vad sägs om ett besök på ett elefantbarnhem eller i nationalparken Yala med leoparder, elefanter, apor och björnar? Du kan gå en pilgrimsvandring tillsammans med lankeserna upp på ett heligt berg eller besöka lejonklippan Sigiriya. Här finns spännande städer som Galle i söder eller Kandy uppe i bergen omgiven av teplantager. Landet har också flera mycket fina badorter tex Unawatuna och Hikkaduwa med långa, långa sandstränder. Priserna är låga och människorna mycket vänliga.

Varför inte lägga vinterns semester här innan de stora turistströmmarna hittar hit? Men skynda dig att boka. Hotellkapaciteten är inte utbyggd och det börjar redan vara slut runt jul/nyår.

http://enjoytravel.se/wp-content/uploads/2014/01/rundtur-SriLanka.pdf