08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Sri Lanka på sportlovet 2015 (19 feb – 2 mars 2015)

november 25, 2014 Postat i: länder / Sri Lanka

Följ med på en rundresa på Sri Lanka på sportlovet 2015 (19 feb – 2 mars).

Sri Lanka – den strålande ön – har efter sin bortglömda tillvaro under många år av inbördeskrig och hårt drabbat av tsunamin nu vaknat som ett av de mest spännande resmålen i Asien.

Häng med mig i en liten grupp eller res själv med din familj. Vi har vår egen chaufför och besöker Yala nationalpark, pilgrimsvandrar på buddhisternas heliga berg, åker tåg till Kandy, besöker teplantager och världsarv. Sen softar vi på stranden några dagar.

Den lilla ön med 20 miljoner invånare strax sydost om Indien har allt; vacker natur, spännande kultur och sevärdheter på världsarvslistan. Lägg till god mat, vänliga människor och låga priser så har du landet i ett nötskal. Men skynda innan de stora turistströmmarna hittar dit. Läs mer här>