08 717 23 17
info@enjoytravel.se

bilhaveri i Marocko

augusti 2, 2016 Postat i: Marocko

Att resa runt i bil i Marocko fungerar utmärkt. Vägarna är fina och man kan tom köra själ. Vi reste runt med vår lokala agent och hans chaufför.

Efter ca 80 mil i norra Marocko la dock resebyråchefens privata bil av. Hans stolthet, en 23 år gammal Merca utan AC och importerad från Wien hade tappat styrförmågan. Reservdel skulle uppbringas i en by 15 mil från Marrakesh. På bilden slår chauffören, ägaren, en hämtad mekaniker och kommunens personalchef sina kloka huvuden samman. Vi skulle köras till en närbelägen taxistation…….men kommunmannen avrådde när han såg bilparken. Alla hotell och restauranger är stängda pga Ramadan. Vi sitter vid ett vattenfall och väntar på fortsättningen. Kommunmannen och hotellägaren håller oss sällskap:)