08 717 23 17
info@enjoytravel.se

skräddarsydda, exklusiva resor

november 20, 2013 Postat i: Indien / länder / Oman / Sydafrika / Vietnam

Jag skräddarsyr upptäcktsresor för nyfikna människor som vill bort från de stora turiststråken till länder med fascinerande kultur och spännande historia. Jag letar upp resort eller hotell som du inte hittar själv. Inte nödvändigtvis de dyraste, men väldigt charmiga. Du kommer garanterat inte att träffa dina grannar på semestern utan du smälter in bland lokalbefolkningen. Du får ett program med hotell, aktiviteter, chaufförer och guider. Du slipper bussar och stora turistgrupper och reser runt i egen regi men väl omhändertagen av lokala agenter och chaufförer. Varje resa blir ett äventyr i trygg regi och en exklusiv lyxresa som inte kostar mer än att dricka paraplydrinkar på ett charterhotell.