08 717 23 17
info@enjoytravel.se

vandring i Ischgl, aug 2022Datum för resa till Ischgl:

8-15 augusti eller 15-22 augusti 2022

 

Vi flyger med SAS direkt från Arlanda till Zürich i Schweiz. Transfern tar ungefär 2,5 timmar och man kan antingen beställa transfer eller hyra bil.

Ischgl är en charmig skid- och vandringsort på gränsen till Schweiz på 1300 meters höjd. Här finns ett omfattande liftsystem och ca 100 mils vandringsleder. Det är även populärt att cykla mountainbike upp och ner längs bergskammarna. Ett paradis för den som vill vädra lungorna och förbättra konditionen.

Här bor knappt 2000 invånare på sommaren men mångfaldigas många gånger på vintern. Inga hus i byn säljs till utomstående utan stannar inom familjerna. Många av dem är delägare i det omfattande liftsystemet som har skapat byns välstånd.

Vi bor på det fina Hotel Post, 4*  mitt i byn med fina rum, modern och god mat med 5-rätters middagar.  Därtill finns ett underbart spa med säkert 15 olika bastuar. Hotellet ligger centralt i byn och därifrån är det bara en kort promenad till liftsystemet.

Vi kan lova bästa semestern; vandringar i undersköna miljöer med bra guider, god mat och lyxigt hotell.

På fäbodarna serveras mer traditionell österrikisk mat; knödel, gulaschsuppe och kött från den egna djuren som betar runt knuten. 

Allt är charmigt från umpa-bumpa musiken till att man kan få en flaska päronsnaps när man köper ett par träningsskor.

Pris

14.000 kr

Då ingår boende i enkelrum i 7 nätter med halvpension, liftkort, dagliga vandringar med guide, entre till hotellets spa varje dag och transfer om man anländer med rekommenderad flight

Bor man i delat dubbelrum är priset 12.500 kr.

Flyg tillkommer och fn finns det flyg med SAS som bara kostar 1500 kr tor.

 

 

 

Ischgl
17°
molnigt
fuktighet 86%
vind 2m/s NNV
H 17 • L 13
16°
Tors
18°
Fre
19°
Lör
19°
Sön
Weather from OpenWeatherMap