08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Golfa dig längs Garden Route i SydafrikaHGC_AERIAL102

Sydafrika har några av världens bästa golfbanor, ett fantastiskt klimat när det är vinter hemma hos oss, ett mycket spännande kök och utsökta viner. Ni får en mycket lyckad semester om ni väljer att åka hit för att golfa.

Ni flyger till Kapstaden där ni erhåller en hyrbil och golfar er väg längst Garden Route till Krysna där ni sedan fortsätter till Port Elisabeth och avslutar med några dagar i en safaripark innan ni reser hem.

Ni spelar 5 rundor på 5 olika och alla utmärkta golfbanor längst kusten med start i Kapstaden.

 

iStock_000009569230_Medium

Vid ankomsten till flygplatsen hämtar ni er hyrbil och kör till hotellet i Kapstaden. Här kan ni sova av er resdammet och besöka V&A Waterfront med många restauranger och båtliv. Här utgår också båtarna till Robben Island där Mandels hölls fången i 27 år.

Nästa morgon beger ni er till Sydarikas äldsta golfbana från 1885 där ni spelar första rundan. På eftermiddag kanske ni vill köra till Godahoppsudden, Afrikas sydspets där Atlanten och Indiska Oceanen möts.

Dag 3 spelar ni på den vackra banan Steenberg GC i Kapstadens förort Constantia. Banan är designad av  Peter Matkovich. På eftermiddag har ni tid att ta linbanan upp för Taffelberget, Kapstadens mest kända landmärke och ett måste när man är här.  Eller så besöker ni stranden Camps Bay. Ni bor sista natten i Kapstaden på samma hotell och i morgon fortsätter ni till vindistriktet.

Dag 4 kör ni ca en timme till Stellenbosch området där ni har goda möjligheter till vinprovningar att Sydafrikas mest berömda viner.

Dag 5. Ni spelar påDe Zalze GC Osom ligger mellan Stellenbosch och Somerset West. Resten av dagen ordnar vi några besök på vingårdar. De har ofta även fantastiska restauranger vackert belägna i grönskan så det är en upplevelse ni inte bör missa.

Dag 6 beger ni er till Knysna dit det är ungefär 50 mil. Här är naturen magnifik med nationalparker, vacker kustlinje, berg och stilla laguner, en utmärkt plats att utforska Garden Route ifrån.

Dag 7 spelar ni på Pezula GC som är vackert belägen med utsikt över havet och Knysna Lagoon. I Knysna finns många restauranger och pubar för era kvällsaktiviteter.

Dag 8:as utmaning är spel på Simola GC  designad av Jack Nicklaus.

Dag 9 lämnar ni Knysna och fortsätter österut till en safaripark strax utanför Port Elisabeth där ni stannar 2 nätter och gör en grynings- och en skymningssafari.

Dag 11 är det dags för hemfärd från Port Elisabeth via Johannesburg

 

Pris: begär offert

Ingår:

3 nätter i Kapstaden på Inn on the Square (4*) med frukost

2 nätter i Stellenbosch på Devon Valley Hotel (4*) med frukost

3 nätter i Knysna på Knysna Hollow Country Estate (4*) med frukost

2 nätter på en lodge

5 rundor golf enligt ovan

hyrbil hela vägen från Kapstaden till Port Elisabeth

Tillkommer:

Bildeposition som återfås

Caddy fees på de banor som kräver det

luncher och middagar

dricks

 

 

  Om dig

  Ditt namn:*

  Din -epost*

  Ditt telefonnummer:

  Önskad kontaktväg:

  Om din resa

  Avreseflygplats:

  Destination:

  Antal vuxna:

  Antal barn 0-17år:

  Barnens ålder:

  Resans längd (antal hotellnätter):

  Avresedatum:

  flexibelt

  Antal rum:

  Budget (totalpris per person):

  Önskat hotell

  Övrigt

  Anledning till resan (frivilligt):

  Beskrivning av önskemål

  Läs mer