08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Bröllopsresor

SHM_Wedding_Couple_Jetty_RGBAtt gifta sig är för de allra flesta ett av livets största ögonblick. Många vill vigas i närvaro av sina familjer, andra smiter iväg på egen hand. Vi kan, tillsammans med våra samarbetspartners arrangera ett romantiskt bröllop på Mauritius. Vi ordnar med koordinator, bröllopsarrangemang och fotograf. På Mauritius kan en laglig vigsel genomföras men det kräver ett besök på ett legal office i huvudstaden några dagar före vigseln.

Eller så ordnar vi en helt oförglömlig bröllopsresa till ett romantiskt och lyxigt hotell på Mauritius. Många hotell erbjuder mycket förmånliga villkor för bröllopspar där bruden kan få bo gratis med halvpension. Och varför inte kombinera resan med några dagar i Dubai? 

Eller så åker ni på safari Sydafrika och kombinerar med en vecka på Mauritius. Eller kanske en romantisk rundresa i Rajasthan, Indien bland fort och maharadjapalats och sedan sol och bad på Maldiverna. 

Det finns många romantiska resmål så hör av dig i god tid så hjälper vi er ordna en oförglömlig bröllopsresa.Erbjudanden3450HDWeddingArch

Bröllopsresor till Mauritius

De flesta lyxhotell på ön erbjuder mycket bra rabatter för bröllopsresor

 

 

 

Våra hotellReseförslag