08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Sydafrika

Aerial view of Cape Town, with Green Point and Sea Point, TableEn hel värld på liten ytaKapstaden blev nyligen utsett till världens bästa resmål av Tripadvisors medlemmar. I kombination med några av de välkända vinodlingsdistrikten, en resa längst Garden Route och besök i en safaripark har du en spännande, oförglömlig upplevelse. Det finns safariparker utanför Port Elisabeth om du åker Garden Route eller så flyger till Johannesburg och besöker den enorma och kända Krügerparken som täcker en areal på ca 20.000 km2.

Du kan också åka en lång rundresa från Johannesburg till Kapstaden, en sträcka på 350 mil och passera flera spännande djurparker.

Eller varför inte bege dig ut på en fantastisk safari in i Botswanas enorma savannområden där du sover i tält och lodger, paddlar i urgröpta timmerstockar i träskområden och avslutar vid de mäktiga Viktoriafallen.

Fantastiskt är även att åka med världens lyxigaste tåg i viktorianska vagnar dragna av ånglok från huvudstaden Pretoria till Viktoriafallen. 

Utbudet är enormt. Många hotell är helt fantastiska liksom mat och de välkända vinerna. Med en prisbild som är betydligt lägre än i Sverige finns det utrymme for njutningsfulla utsvävningar i restaurangvärlden.

Nedan visar vi några hotell av hög standard och förslag på rundresor för inspiration. Allt vi gör är skräddarsytt så det är bara att berätta vad ni önskar göra så återkommer vi med ett förslag.

Säkerheten har avsevärt förbättrats på senare år och priserna är otroligt låga så passa på att resa till detta inspirerande land.

Cape Town
19°
klar himmel
fuktighet 68%
vind 9m/s S
H 19 • L 18
23°
Fre
26°
Lör
22°
Sön
26°
Mån
Weather from OpenWeatherMap
Valuta

Rand

Klimat

Kan besökas hela året. Bästa tid okt - apr

Visum
Behövs ej. 6 månaders giltighet på utresedagen krävs

Våra hotell

Karta