Afrika

Afrika är en fantastisk kontinent.

När det gäller naturupplevelser, spänning och äventyr finns det inte mycket som kan mäta sig med en resa till Afrika. I norr Egyptens spännande historia med pyramiderna liksom det fascinerande landet Marocko, de oändliga savannerna i Kenya och Tanzania. Sydafrika med sin vackra natur och en mat- och vinkultur som slår det mesta. Du kan leva lyxliv på Mauritius och Seychellernas fantastiska resort, bestiga världens högsta fristående berg Kilimanjaro, besöka bergsgorillorna i Rwanda eller Uganda eller åka med världens lyxigaste tåg; Rovosrail i Sydafrika och grannländerna.

Afrika är en av mina favoritkontinenter och jag reser ofta dig.

Kontakta mig så kommer jag med förslag.

Andra kontinenter

Asien

Amerika

Europe

Feed back från resenärer

Första hotellet vi bodde på var le Prince Constance. Enligt reklam är det ett som 5-stjärnigt men vi skulle säga 6 stjärnor. Lagom stort, personligt men inte påträngande, utmärkt service och jättegod mat. Varje dag kollade hotellchefen att vi hade det bra:). Vi blev uppgraderade till ett familjerum dvs med ett extra sovrum och badrum. Golfbil ingick. Vi fick även 20 % rabatt på mat och dryck (ej alkohol) eftersom vi ursprungligen bokade Belle Mare Plage. Så det var svårt att lämna för att resa söderut redan efter 5 dagar. Vi hade lätt kunnat stanna 10 till!! Vi kommer säkert åka tillbaka någon gång. Stort tack öfr arrangemanget. Det hade inte kunnat varit bättre! Vi hör säkert av oss igen när det ä dags för nästa stora äventyr.

Familjen Strid, Göteborg

Hej Mariann! Har tänkt att kontakta dig under en längre tid. Jag vill tacka dig för ditt proffsiga arbete med vår resa till Mauritius. Vi hade en härlig familjesemester. Stort tack för ditt engagemang. Hör av dig om du ha något trevligt förslag på resa/hotell igen.

Rita Lind Mauritius 2021

Då är vi tillbaka från vår fantastiska resa till Mauritius och allt gick faktiskt väldigt bra utan några som helst problem. Vi hade ett underbart bröllop på en magisk strand i solnedgången tillammans med våra barn och det blev verkligen en oförglömlig upplevelse. Lux le Morne passade oss helt perfekt, det var en sagolik miljö. Tusen tack för din support och planering! Resan och bröllopet var magiskt.

Ann-Charlotte Lindh och John Sjöström bröllop på Mauritius, november 2022