Vietnam

Låt dig fascineras av Vietnam och dess vänliga människor. Hanoi med sina breda boulevarder och franska influens, Hue, den gamla kejsarstaden med sina kulturskatter och det myllrande Saigon i Södern är alla spännande städer. Däemellan kan du åka tåg på Reunification Railroad, bada vid underbara sandstränder, åka djonk på den smaragdgröna Tonkinbukten, krypa ner i Vietcongsoldaternas tunnelsystem och njuta av ett av världens bästa kök. Ett bra alternativ till Thailand.

Här finns allt från små enkla hotell till fantastiska renoverade kolonialhotell. Så det är bara att önska. Vi skräddarsyr gärna efter dina önskemål.

Kombinera gärna med Laos eller Kambodja.

Jag har själv bott i Hanoi på 70-talet sen då jag arbetade på ambassaden.

.

Träffa Mariann Klint –
en erfaren resedesigner

Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.

Här finns palats tagna ur sagorna och många inom konst, design,mode och fotografering söker sig hit därför att färger och ljus är fantastiska. Vi skräddarsyr gärna – se reseförslag och rapport som inspiration.

Mitt mål

Jag vill kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens vackraste resmål till överkomliga Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.. Jag har själv besökt samtliga resmål jag erbjuder och etablerat samarbete med bra lokala agenter, testat hotell och rest runt för att kunna erbjuda spännande upplägg. Jag har ofta bättre kunskap än de större resebyråerna, och även lägre priser genom att hålla omkostnaderna nere. Du kan känna dig trygg då jag har resegarantier hos Kammarkolleget och samarbete med reseförsäkringsbolag. Kontakt mig med dina drömmar så syr jag ihop ett förslag. Och ju tidigare du bokar desto bättre pris på flygen.

Andra resmål