Kryssningar

Att upptäcka nya platser från en kryssningsbåt är en fantastisk upplevelse. Du packar upp en gång men vaknar på nya platser/länder i stort sett varje dag och kan utforska platsen under dagen och sedan komma ombord sen eftermiddag, äta en god middag och uppleva en show i världsklass på kvällen.

Det finns många rederier att välja på och vi har testat många och har samarbetsavtal med ett antal. Vi besöker dem regelbundet och kan hjälpa dig att välja det som passar dig och familjen allra bäst.

Rederier har ofta fina kampanjer som gör detta till en prisvärd semesterform.

Våra samarbetspartners

Silversea

Ett femstjärnigt rederi med små skepp med max 600 passagerare. Allt ingår i priset såsom mat, dryck, utflykter och wifi och allt håller toppklass. Rederiet har även ett expeditionsskepp som kan ta dig till Arktis, Antarktis och Galapagos. Bättre än så blir det inte.

Polarquest

Ett svenskt rederi med små expeditionsskepp som fokuserar på Arktis. Du har chansen att få se båda isbjörnar, valrossar, renar och en hel mängd fåglar.

MSC Cruises

Ett italienskt rederi med stora, moderna skepp som seglar runt hela jorden. Här finns många aktiviteter för hela familjen.

Ponant

Ett femstjärnigt franskt rederi med fransk touch och med moderna yachts som seglar runt hela jorden.

Albatros Expeditions

Albatros Expeditions är ett skandinaviskt rederi med fokus på expeditionsresor till polartrakterna.

Reseförslag och berättelser

Andra teman

bröllopsresa

Bröllopsresa

Gruppresor

Kryssningar

Skräddarsydda Rundresor

Sol- och badresor

Sparesor

Tågresor

Vandringar

Vinresor

Feedback från kunder

Jag har genom åren haft förmånen att delta på ett flertal resor genom Enjoytravel och Mariann Klint. Ett par gånger till Indien, hälsoresa till Spanien och en fantastisk expeditionsresa till Svalbard. Nu senast i november 2022 på en avkopplande vecka på Mauritius. Mariann ser alltid till att ge det lilla extra som sätter en positiv krydda på resan, dessutom till mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kan verkligen rekommendera Enjoytravel.

Anne Martinsson November 2022