Ecuador

Ecuador, det lilla landet som fått sitt namn av att ekvatorn löper rakt igenom landet. Här kan du stå med en fot på var sida om jordens mitt.

Här kan du uppleva Anderna, Amazonas regnskog och bada i havet samma dag. Men det är synd att jäkta. Det spännande ö-riket som upptäcktes av Darwin hör också till Ecuador. Galapagos är en sagovärld med djur som inte finns någon annanstans tex sulorna med både röda och blåa fötter. Landet är världsledande på export av bananer och rosor. Och de berömda Panamahattarna tillverkas faktiskt i Ecuador.

Mariann Klint -en erfaren resedesigner.

Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.

Ecuador är inte bara det magiska ö-riket Galapagos med många endemiska djurarter utan även möjligheten att besöka ursprungsbefolkningar djupt inne i regnskogen och byar långt uppe i Anderna. Det finns även fina tågresor man kan göra i omgivningarna liksom båtturer på Amazonas.

Jag skräddarsyr er resa

Min målsättning är att kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens i särklass vackraste resmål till överkomliga priser. Jag har själv besökt samtliga av de resmål dit jag erbjuder resor. Mina priser är konkurrenskraftiga genom att hålla nere omkostnader som lokaler, broschyrer och personal. Självklart får du samma trygghet som hos de större resebyråerna, vilket garanteras genom lagstiftad resegaranti hos Kammarkollegiet. Jag hoppas att du ska finna detta lockande och att du kontaktar mig med just era önskemål..

Andra närbelägna resmål