Marocko

Marocko är en smältdegel mellan Europa och länderna söder om Sahara. Landet tillhörde ursprungligen berberna som idag lever i bergen.

På 600 talet kom araberna och landet utgör det västligaste landet i den muslimska världen med en hel del influens från södra Europa. Kung Hassan II som dog 1999 beskrev landet som ett träd med rötterna i Afrika men med en lövkrona som andas europeisk luft. Det bor ca 31 miljoner människor i landet och huvudsakliga försörjningskällor är turism, jordbruk, textilindustri och olja som nyligen upptäckts och beräknas räcka under de kommande 35 åren.

Känn dig förflyttad till biblisk tid i de smala gränderna i Medinan, ät god mat, upplev design och arkitektur som betager, vandra i berg, rida på kamel i öken, sova under stjärnhimlen eller bada i hav.  I Marocko, 5 timmars flygresa från Sverige finns mycket att upptäcka och uppleva. Du är trygg även som ensamresande kvinna/kvinnor och det är svårt komma hem utan fyllda väskor.

Träffa Mariann Klint

Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder

Här finns palats tagna ur sagorna och många inom konst, design,mode och fotografering söker sig hit därför att färger och ljus är fantastiska. Vi skräddarsyr gärna – se reseförslag och rapport som inspiration.

Mitt mål

Jag vill kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens vackraste resmål till överkomliga Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.. Jag har själv besökt samtliga resmål jag erbjuder och etablerat samarbete med bra lokala agenter, testat hotell och rest runt för att kunna erbjuda spännande upplägg. Jag har ofta bättre kunskap än de större resebyråerna, och även lägre priser genom att hålla omkostnaderna nere. Du kan känna dig trygg då jag har resegarantier hos Kammarkolleget och samarbete med reseförsäkringsbolag. Kontakt mig med dina drömmar så syr jag ihop ett förslag. Och ju tidigare du bokar desto bättre pris på flygen.

Andra resmål