Polarquest

Ett svenskt rederi med små expeditionsskepp som fokuserar på Arktis. Du har chansen att få se båda isbjörnar, valrossar, renar och en hel mängd fåglar.

Jag har kryssat flera gånger med Polarquest skepp Quest. Det är en magisk upplevelse att glida runt bland isflaken i en gummibåt och på nära håll; ofta bara några meter, studera valrossar. Även isbjörnar såg vi på båda mina resor men lite mer på behörigt avstånd. Guiderna ombord är experter på olika områden. De håller föreläsningar på kvällarna, visar filmer och följer med i zodiakerna alltid beväpnade. Besättningen ombord är fantastisk och det blir snabbt en familjär stämning bland passagerarna.

Mitt mål

Jag vill kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens vackraste resmål till överkomliga Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.. Jag har själv besökt samtliga resmål jag erbjuder och etablerat samarbete med bra lokala agenter, testat hotell och rest runt för att kunna erbjuda spännande upplägg. Jag har ofta bättre kunskap än de större resebyråerna, och även lägre priser genom att hålla omkostnaderna nere. Du kan känna dig trygg då jag har resegarantier hos Kammarkolleget och samarbete med reseförsäkringsbolag. Kontakt mig med dina drömmar så syr jag ihop ett förslag. Och ju tidigare du bokar desto bättre pris på flygen.