Maldiverna

En dröm för soldyrkare och för dig som älskar den magiska världen under vattenyta

Maldiverna är en dröm för en flesta människor. 1200 öar fördelade över 26 atoller, kristallklart vatten och helt fantastisk snorkling och dykning får många att längta hit. 

Standarden på mat och hotell är mycket hög. Landet är 82 mil långt och 13 mil långt och enda sättet att ta sig runt är med speedboat eller sjöflyg. Inrikesterminalen består av en rad bryggor:)

Många åker hit på bröllopsresa men även för dig som söker lugn och vila är Maldiverna ett paradis. Det går bra att kombinera med spännande upplevelser i Indien. Varför inte resa runt en vecka bland maharadjapalats och fort i Rajasthan med din egen chaufför och sedan flyga ner och tillbringa en vecka på ett lyxigt resort på Maldiverna? Eller gör en rundresa på Sri Lanka som ligger väldigt nära och kombinera med sol och bad på Maldiverna.

Landet sjunker och man räknar med att om 80 år finns Maldiverna inte kvar. Landets regering tittar på alternativ att flytta på hela befolkningen och diskuterar med både Indien, Sri Lanka och Australien om att köpa nya markområden. Så passa på att besöka de spännande öarna, nästa generation är kanske den sista som kan resa hit.

Vi har tillgång till alla hotell på öarna men visar bara några. Hittar ni något hotell ni gillar så kan vi erbjuda även det. Och vår prisgaranti gör att ni inte behöver leta runt för att hitta ett lägre pris.

Priserna är höga beroende på att de är satta i USD som har stigit kraftigt mot vår valuta . Många hotell erbjuder rabatter i lågsäsong (ingen säsong har dåligt väder) och har bra rabatter för bröllopspar. Så fråga oss gärna så kommer vi med förslag. Eftersom priserna varierar så mycket beroende på vilken månad man vill resa och hur tidigt man bokar så sätter vi inte ut några priser. Tipset är att boka minst 60 dagar i förväg och försöka undvika dec – mitten av januari.

Träffa Mariann Klint –
en erfaren resedesigner

Jag har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.

Här finns ett hotell för alla. Allt från villor på pålar med glasgolv och altaner mot glimrande stjärnhimlar, strandvillor med egen pool till enklare hyddor i lummiga trädgårdar. Maten är fantastisk och importeras från hela världen. Du kan ta dykcertifikat eller snorkla/dyka med en marinbiolog, alla hotell har eget spa med fantastiska behandlingar. Det finns både boende och restauranger under vattenytan. Det mesta av dina drömmar kan förverkligas på Maldiverna.

Reseförslag

Jag skräddarsyr din semester!

Kontakt mig med dina önskemål så får du ett skräddarsytt förslag. Jag har besökt alternativt bott på närmare 40 hotell i Maldiverna och kan rekommendera det som passar just er.

Andra närliggande resmål