Silversea

Ett femstjärnigt kryssningsföretag med mindre skepp där all inclusive liksom wifi och utflykter ingår i priset. Silversea erbjuder kryssningar runt hela världen och har även expeditionsresor till Arktis, Antarktis och Galapagos.

Jag har kryssat med Silversea både i Europa och Asien. Upplevelsen är as-good-as-it gets. Man får en egen butler, champagne i hyttens kylskåp och allt på menyerna ingår. Utflyktspaketen är därtill fantastiska.

Mitt mål

Jag vill kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens vackraste resmål till överkomliga Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.. Jag har själv besökt samtliga resmål jag erbjuder och etablerat samarbete med bra lokala agenter, testat hotell och rest runt för att kunna erbjuda spännande upplägg. Jag har ofta bättre kunskap än de större resebyråerna, och även lägre priser genom att hålla omkostnaderna nere. Du kan känna dig trygg då jag har resegarantier hos Kammarkolleget och samarbete med reseförsäkringsbolag. Kontakt mig med dina drömmar så syr jag ihop ett förslag. Och ju tidigare du bokar desto bättre pris på flygen.

Andra resmål