Recensioner

Hej Mariann, nu är vi hemma igen. 
Vill verkligen tacka dig för en fantastisk resa! Teamet vi fick med oss var otroliga. Guiderna kompletterade varandra suveränt; en ung och stark och en mer erfaren. Båda så trevliga och måna om oss. Kocken=ofattbart vad han trollade fram. Ingen magsjuka och jättegott. Och resten av killarna; vi blev så väl omhändertagna. 

Vi började med 5 dagar med underbart väder och njöt av vandringarna och naturen. Sen kom vinterstormen, vilket innebar ingen sömn varken för oss eller bärarna som såg till att tälten inte flög iväg. Bristen på sömn och blåsten gjorde förstås toppbestigningen extra utmanande, men vi kämpade på. Vinden mojnade, men väl på toppen var det dimmigt och ingen utsikt. Typiskt., men sånt händer. Kändes surrealistiskt att kämpa sig upp hela natten smått illamående för att sen inte se något. Efter 7 dagar i tält kände vi oss väldigt nöjda att komma tillbaka, speciellt som vädret var sämre sista dagarna. 

Kvällen på gården var ett fantastiskt avslut. Ett sånt ställe! Vi hade så trevligt. 

Dagen efter åkte vi på en en-dags safari. En jättebra guide, och vi såg elefanter, giraffer och lejon väldigt nära men det var ju skumpigt att åka bil så länge. Det tog 4 timmar en väg. 

Vi är väldigt nöjda med hela resan och tack igen 👌🙏🙏
Varma hälsningar från 
Pia och Christer, bestigning av Kilimanjaro feb 2024

  har genom åren haft förmånen att delta på ett flertal resor genom Enjoytravel och Mariann Klint. Ett par gånger till Indien, hälsoresa till Spanien och en fantastisk expeditionsresa till Svalbard. Nu senast i november 2022 på en avkopplande vecka på Mauritius. Mariann ser alltid till att ge det lilla extra som sätter en positiv krydda på resan, dessutom till mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kan verkligen rekommendera Enjoytravel.

Anne Martinson diverse resor bla i November 2022

Då är vi tillbaka från vår fantastiska resa till Mauritius och allt gick faktiskt väldigt bra utan några som helst problem.
Vi hade ett underbart bröllop på en magisk strand i solnedgången tillsammans med våra barn och det blev verkligen en oförglömlig upplevelse. Lux le Morne passade oss helt perfekt, det var en sagolik miljö. Tusen tack för din support och planering! Resan och bröllopet var magis

Ann-Charlotte Lindh och John Sjöström bröllop på Mauritius, november 2022

Som du vet är vi hemma igen efter dryga tre helt fantastiska veckor i Kerala, Indien. Allt, ja allt har varit så bra. Många fina minnen bär vi med oss för alltid, naturen, dofterna, maten och möten med härliga, vänliga människor. Du har gjort ett program som fungerade perfekt, en rundresa med många fina upplevelser bland annat husbåtstur, homestay och besök i vackra Kardemummabergen. Dina val av besöksmål och hotell visar på engagemang och kunskap om Kerala. Vi avslutade med sju dagar på Somatheeram resort med välgörande behandlingar, så härligt. Vi har gjort många och långa resor i världen tidigare, så vi är vana resenärer, men ditt personliga engagemang före och under resan har vi aldrig stött på tidigare och det har satt guldkant på den här resan. Stort varmt tack!

Margareta och Lars Johnson Kerala, Indien

Det har varit en mäktigt innehållsrik resa. Allt från småkryp till elefanthjordar och blåvalar, badstrand och kvällsbelyst pool till stenbumlingar och värkande vader, arrak och flaskljummen gin och tonic till utsökt te. Fullmåne, poja, örtträdgård, båtturer, hindutempel, buddhor i alla storlekar som kan tänkas. Ledd fram av mycket habil förare och ciceron som bjudit mycket av sig själv. Vandrat har jag gjort dagligen. Tack för en fantastisk resa!

Stephan Schyllberg rundresa Sri Lanka

Tack Mariann för en helt perfekt anordnad resa, vi är helt imponerade av att allt funkat så perfekt. När vi hade frågor under resans gång och mailade eller sms-ade till dig så fick vi svar direkt, trots att det var söndag. Helt fantastiskt! Chaufförerna var så trevliga och hjälpsamma. Dom var verkligen måna om att vi skulle vara nöjda och få se så mycket som möjligt. Husbåten var fantastisk. Samtliga boende var hur bra som helst, ibland rena lyxen.Tänk vad mycket vi har fått se!!!!!!!!!!!!
Tack än en gång!
Kram från

Eva, Stig-Åke, Sune och Kristina Indien

Landat på Arlanda i bra form och framförallt så glada och tacksamma för att få vara med om en så fin resa. Tack för proffsig hjälp, alla tips och den fina bokningen. Vi kommer definitivt att komma tillbaka.

Jenny och Ulrika Indien

Hej Mariann. Har tänkt att kontakta dig under en längre tid Jag vill tacka dig för ditt proffsiga arbete med vår resa till Mauriius. Vi hade en härlig familjesemestr. Stort tack för ditt engagemang. Hör av dig om du har någon trevligt förslag på resa/hotell igen.

Rita Lind Mauritius 2021

Vi hade det FANTASTISKT på alla sätt! Stort TACK! Vi kan verkligen rekommendera dig & resan till våra vänner.

Susanne Andersson med familj Kerala, Indien

Vi bokade vår resa via Enjoytravel som drivs av Mariann Klint. Hennes specialitet är att ta fram skräddarsydda resor till platser utanför de vanliga turiststråken. Hon tar sig an varje uppdrag meds tort engagemang och lägger stor vikt vid att tillgodose varje resenärs specifika krav. De allra flesta skulle inte ens överväga att boka en sådan resa eftersom alla tycks tro att det kostar en förmögenhet. Sanningen är att resan kostade ungefär som en ordinär Thailandresa och det tycks ju många svenskar ha råd med. Själv har jag besökt närmare 40 länder och är tämligen kräsen, men Enjoytavel överträffade mina förväntningar. Vår resa i Rajasthan är den enda som jag skulle kunna tänka mig att göra om på exakt samma sätt, besöka exakt samma platser och bo på exakt samma ställen. Bättre betyg än så går inte att ge.

Ingela Bendrot stor rundresa i Rajasthan, Indien med sina döttrar

Vilket fantastiskt arbete Du har lagt ner för våra barn. Jag är mycket imponerad och glad för Benjamins skull, inte många får någonsin vara med om något liknande. Hoppas Du själv får en härlig sommar, väl medveten om att Du har gjort något outstanding bra för 62 skolungdomar från Sverige.

Philip Edner turnéresa till Kina för 2 avgångsklasser på Kungsholmens gymnasium

Mariann! Du är fantastisk skicklig dels på att ge oss upplevelser utöver det vanliga – men också på att snickra ihop alla dessa arrangemang så att det blir lika intressant som roligt att vara med. Men så är du ju en Kappa förebild också:)

Ann Carlsson deltagare på ledarskapskurs, Indien

Vi kom hem igår kväll efter fantastiska vekor på Sri Lanka som verkligen var toppen! Helt otroligt vad mycket vi fick uppleva och även under veckan på badhotellet hade vi det jättebra. Vilken service det var där och rummet och utsikten var bara WOW! Vi blev bla hembjudna till en lankesisk familj på te men när vi kom dit hade de lagat mat till ett helt kompani och vi fick sätta oss vid dukat bord och äta så god mat och umgås med dem. Det var verkligen veckor att minnas. Adams Peak var förstås en riktig höjdpunkt och jag är så glad att vi gjorde den, likaså Horton Plains. Och än en gång stort TACK för hjälpen med hotellet. Överlag är vi återigen supernöjda med vår resa och jag fortsätter att rekommendera dig till alla jag pratar med om våra resor.

Anne-Li och Per Wretling rundresa på Sri Lanka

Första hotellet vi bodde på var le Prince Constance. Enl reklam är det sett som 5-stjärnigt men vi skulle säga 6 stjärnor. Lagom stort, personligt men inte påträngande, utmärkt service och jättegod mat. Varje dag kollade hotellchefen att vi hade det bra:). Vi blev uppgraderade till ett familjerum dvs med ett extra sovrum och badrum. Golfbil ingick. Vi fick även 20 % rabatt på mat och dryck (ej alkohol) eftersom vi ursprungligen bokade Belle Mage Plage. Så det var svårt att lämna för att resa söderut redan efter 5 dagar. Vi hade lätt kunnat stanna 10 till!! Vi kommer säkert åka tillbaka någon gång! Stort tack för arrangemanget. Det hade inte kunnat varit bättre! Vi hör säkert av oss igen när det är dags för nästa stora äventyr.

familjen Strid, Göteborg Mauritius