Ponant

Ett franskt femstjärnigt rederi med yachts i lyxkategorin som erbjuder resor över hela världen.

Det franska rederiet Ponant har kryssat i över 25 år, och bjuder på franska influenser, som rederiet benämner “The French touch”. Gourmet-rätterna är skapade av en guide Michelin kock och håller mycket hög klass. De lyxiga yachterna tar resenärerna till fantastiska destinationer runtom i världen. 

Jag har nylien kommit hem från en resa med dem till Polynesien. Du hittar den längre ner på sidan under reseberättelser.

Mitt mål

Jag vill kunna erbjuda dig som resenär resor till några av världens vackraste resmål till överkomliga Jag är en erfaren resedesigner som har älskat att resa ända sedan unga år. De flesta resmål jag erbjuder har jag utforskat själv. Totalt har jag besökt 75 länder.. Jag har själv besökt samtliga resmål jag erbjuder och etablerat samarbete med bra lokala agenter, testat hotell och rest runt för att kunna erbjuda spännande upplägg. Jag har ofta bättre kunskap än de större resebyråerna, och även lägre priser genom att hålla omkostnaderna nere. Du kan känna dig trygg då jag har resegarantier hos Kammarkolleget och samarbete med reseförsäkringsbolag. Kontakt mig med dina drömmar så syr jag ihop ett förslag. Och ju tidigare du bokar desto bättre pris på flygen.

Andra resmål