08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Vanliga frågorBokning av resa

Fyll i formuläret eller ring oss på 08/7172317. Det går också bra att maila på info@enjoytravel.se. Var noga att ange era namn exakt som det står i passet.

Val av resmål

Vi hoppas kunna ge inspiration och information genom bilder och beskrivningar. Alla resmål vi föreslår är våra egna favoriter dit vi reser själva. Utgå från när ni vill åka och hitta en plats som har bra väder just då.

Vi har bäst kunskap om de resmål som är beskrivna här men kan ibland hjälpa till med andra också. Och vi har tillgång till betydligt fler hotell än de vi föreslår här. Ring oss och diskutera.

Bästa tiden att boka

Flyg ska bokas så tidigt som möjligt. Är man ute i sista minuten är priserna ofta högre. Vid skollov är flygpriserna ofta högre så kan ni undvika loven kan ni spara en hel del pengar. Vill ni resa över jul och nyår får ni räkna med rejält högre priser än t.e.x i början av december eller motsvarande tid i januari.

Vid inställd resa

Det är ytterst ovanligt att ett flyg blir inställt. Vi samarbetar bara med etablerade bolag med många avgångar så skulle det hända något med ert plan hjälper vi er boka om till ett annat plan.

Betalning

Du faktureras en bokningsavgift på 2.000 kr per person och sedan skickas slutfakturan för betalning ca 30 dagar före avresa. Du betalar till Enjoy Travels bankgiro.

Olika hotell har olika in- resp. utcheckningstider. Se vidare under respektive hotell. Ofta tillkommer en avgift om man vill lämna rummet senare än den utsatta utcheckningstiden.

Avbeställnings- och reseförsäkring

Det är absolut nödvändigt att vara ordentligt försäkrad och att försäkring täcker sjukhusvård och ambulansflyg hem om du skulle drabbas av olycka eller sjukdom. Vi kan rekommendera bra försäkring. Hör gärna med oss.