Vanliga frågor

[siteorigin_widget class=”gray_separator_black_middle”][/siteorigin_widget]

Bokning av resa

Fyll i formuläret eller ring oss på 08/7172317. Det går också bra att maila på [email protected]. Var noga att ange era namn exakt som det står i passet.

Val av resmål

Jag hoppas kunna ge inspiration och information genom bilder och beskrivningar. Alla resmål jag föreslår är  egna favoriter dit jag gärna reser själv.

Jag har bäst kunskap om de resmål som är beskrivna här men kan även hjälpa till med andra eftersom jag har goda kontakter med lokala resebyråer och agenter.

Bästa tiden att boka

Flyg ska bokas så tidigt som möjligt. Är man ute i sista minuten är priserna ofta högre. Vid skollov är flygpriserna ofta högre så kan ni undvika loven kan ni spara en hel del pengar. Vill ni resa över jul och nyår får ni räkna med rejält högre priser än t.e.x i början av december eller motsvarande tid i januari.

Vid inställd resa

Det är ytterst ovanligt att ett flyg blir inställt. Vi samarbetar bara med etablerade bolag med många avgångar så skulle det hända något med ert plan hjälper jag er boka om till ett annat plan.

Betalning

Du faktureras en bokningsavgift på 2.000 kr per person och sedan skickas slutfakturan för betalning ca 30 dagar före avresa. Du betalar till Enjoy Travels bankgiro.

Olika hotell har olika in- resp. utcheckningstider.  Ofta tillkommer en avgift om man vill lämna rummet senare än den utsatta utcheckningstiden.

Avbeställnings- och reseförsäkring

Det är absolut nödvändigt att vara ordentligt försäkrad och att försäkringen täcker sjukhusvård och ambulansflyg hem om du skulle drabbas av olycka eller sjukdom. Jag kan rekommendera bra tilläggsförsäkringar där det behövs. Hör gärna med oss.

Enjoytravel följer resegarantilagen