Yogaresa till Södra Indien

Kom med på en inre resa i en vidunderlig yttre verklighet! Yoga, meditation, gudomlig vegetarisk mat och ayurvediska kroppsbehandlingar i en miljö fylld av ljuvliga färger och dofter. Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa.

Kerala är Indiens vänaste vackraste ansikte mot det ljumma arabiska havet. Här är naturen skimrande grön av kokospalmer och klimatet milt. Delstaten är belägen längst ner på den västra sidan av det stora landets sydspets och kallar sig God´s own country. Här är det mera välordnat och inte lika fattigt som i andra delar av Indien. Skolor och sjukvård är gratis för alla medborgare.

Somatheeram – prisbelönt ayurvediskt resort vid havet

Resan sker i samarbete med Elisabeth Magnusson på www.yoga-resor. se. Hon är en erfaren Kundaliniyogalärare och kommer att hålla ett yogapass med avslutande meditation varje morgon. Ibland kan det bli på stranden i soluppgången, kombinerat med en gående meditation, en annan gång i solnedgången nedanför det hinduiska templet som ligger alldeles vid stranden.

Det finns dessutom 3 andra yogaklasser varje dag som är arrangerade av resortets yogalärare.

I resan ingår även spännande utflykter lokalt bla till Indiens sydspets där 3 hav möts och där delar av Gandhis aska spreds. Och även en tur på det lokala backwaters.

För info läs mer här>

Jag har själv varit på Somatheeram runt 20 gånger och ser det som en del av mitt hälsobefinnande att göra ayurveda varje år.

PRIS

36.000 kr per person

Ingår: 

Flyg Stockholm – Trivandrum tor

11 dagars boende med helpension i delad bungalow och 2 timmars ayurvedamassage i 6 dagar. Det går att lägga till fler behandlingar mot en extrakostnad.

ett antal yogaklasser varje dag

lokala utflykter 2 dagar

Alla transfers