Yogaresa till Södra Indien

Kom med på en inre resa i en vidunderlig yttre verklighet! Yoga, meditation, gudomlig vegetarisk mat och ayurvediska kroppsbehandlingar i en miljö fylld av ljuvliga färger och dofter. Sedan tusentals år genomsyras livsfilosofin här av synen på människan som en helhet där hälsa och välmående är beroende av att kropp och själ är i balans. Detta blir du en del av under vår Indienresa som också innehåller två dygn på husbåt längs Keralas berömda Backwaters.

Kerala är Indiens vänaste vackraste ansikte mot det ljumma arabiska havet. Här är naturen skimrande grön av kokospalmer och klimatet milt. Delstaten är belägen längst ner på den västra sidan av det stora landets sydspets och kallar sig God´s own country. Här är det mera välordnat och inte lika fattigt som i andra delar av Indien. Skolor och sjukvård är gratis för alla medborgare.

Somatheeram – prisbelönt ayurvediskt resort vid havet

Resan sker i samarbete med Elisabeth Magnusson på www.yoga-resor. se. Hon är en erfaren Kundalinilärare och kommer hålla yogaklasser på kvällarna. Det finns dessutom 3 andra yogaklasser varje dag som är arrangerade av resortets yogalärare.

I resan ingår även 2 dagars spännande färd på en traditionell husbåt på det kände kanalsystemet Backwaters i norra Kerala.

För info läs mer här>

Jag har själv varit på Somatheeram runt 20 gånger och ser det som en del av mitt hälsobefinnande att göra ayurveda varje år.

PRIS

36.000 kr per person

Ingår: 

Flyg Stockholm – Trivandrum och hem från Cochin

8 dagars boende med helpension i delad bungalow och 2 timmars ayurvedamassage i 6 dagar

ett antal yogaklasser varje dag

2 dygn på husbåt med helpension på Backwaters i delad hytt med eget badrum.

Busstransport ca 4 timmar till Backwaters.

Alla transfers

Hotell i Cochin inför hemresan.