08 717 23 17
info@enjoytravel.se

Maldiverna

iStock_000008472553_Medium"No news - no shoes"

1200 öar och helt kristallklart vatten - en dröm för vila och romantikMaldiverna är en dröm för en flesta människor. 1200 öar fördelade över 26 atoller, kristallklart vatten och helt fantastisk snorkling och dykning får många att längta hit. Standarden på mat och hotell är mycket hög.

Landet är 82 mil långt och 13 mil långt och enda sättet att ta sig runt är med speedboat eller sjöflyg. Inrikesterminalen består av en rad bryggor:)

Många åker hit på bröllopsresa men även för dig som söker lugn och vila är Maldiverna ett paradis. Det går bra att kombinera med spännande upplevelser i Indien. Varför inte resa runt en vecka bland maharadjapalats och fort i Rajasthan med din egen chaufför och sedan flyga ner och tillbringa en vecka på ett lyxigt resort på Maldiverna? Eller gör en rundresa på Sri Lanka som ligger väldigt nära och kombinera med sol och bad på Maldiverna.

Landet sjunker och man räknar med att om 80 år finns Maldiverna inte kvar. Landets regering tittar på alternativ att flytta på hela befolkningen och diskuterar med både Indien, Sri Lanka och Australien om att köpa nya markområden. Så passa på att besöka de spännande öarna, nästa generation är kanske den sista som kan resa hit.

Vi har tillgång till alla hotell på öarna men visar bara några. Hittar ni något hotell ni gillar så kan vi erbjuda även det. Och vår prisgaranti gör att ni inte behöver leta runt för att hitta ett lägre pris.

Priserna är just nu väldigt höga beroende på att priserna är satta i USD och vår köpkraft har sjunkit med 30 % jämfört med dollarn. Många hotell erbjuder rabatter i lågsäsong (ingen säsong har dåligt väder) och har bra rabatter för bröllopspar. Så fråga oss gärna så kommer vi med förslag. Eftersom priserna varierar så mycket beroende på vilken månad man vill resa och hur tidigt man bokar så sätter vi inte ut några priser. Tipset är att boka minst 60 dagar i förväg och försöka undvika dec - mitten av januari.

Du kan kombinera med stop over i Istanbul, Doha eller Dubai.

Vill du komma ner i pris finns nu möjligheten att bo i guest houses på lokalbefolkningens öar. Ofta finns det bara ett resort på varje ö och i anslutning ligger en supportö där lokalbefolkningen bor. Sen ganska nyligen är det tillåtet för utlänningar att bo på dessa öar och priserna blir betydligt längre. Fråga oss så berättar vi mer.

Male
20°
något regn
fuktighet 100%
vind 2m/s SSV
H 23 • L 18
26°
Tis
23°
Ons
23°
Tors
28°
Fre
28°
Lör
Weather from OpenWeatherMap
Valuta

Rufiyaa. Allt betalas med kort på hotellen

Klimat
ca 30 grader medeltemp året runt
Visum
Behövs men 30 dagars visum erhålls på flygplatsen. Pass giltigt sex månader på utresedagen krävs

Erbjudanden1520422_30_z

ERBJUDANDE FÖR BRÖLLOPSRESOR ELLER PAR SOM FIRAR BRÖLLOPSDAG

Många hotell erbjuder speciella priser och arrangemang för par som kommer på bröllopsresa. Läs mer här>

 

iStock_000057530586_Medium

Nu kan du bo på lokalbefolkningens öar till helt andra priser

Vad sägs om 7.000 kr för en vecka med helpension, transfers och 2 snorkelutflykter. Flyg tillkommer. Kombinera gärna med en vecka på Sri Lanka.

Några av våra hotellReseförslagKarta