Skräddarsydda rundresor

Vi designar och skräddarsyr den resa du drömmer omiStock_000019802811_MediumVi är den lilla resebyrån med fokus på resor utanför allfarvägarna.

Vi skräddarsyr upptäcktsresor för nyfikna människor som vill bort från de stora turiststråken till länder med fascinerande kultur och spännande historia. Vi letar upp resort eller hotell som du inte hittar själv. Inte nödvändigtvis de dyraste, men väldigt charmiga. Du kommer garanterat inte att träffa dina grannar på semestern utan du smälter in bland lokalbefolkningen. Du får ett program med hotell, aktiviteter, chaufförer och guider. Du slipper bussar och stora turistgrupper och reser runt i egen regi men väl omhändertagen av våra lokala agenter och chaufförer. Varje resa blir ett äventyr i trygg regi och en exklusiv lyxresa som inte kostar mer än att dricka paraplydrinkar på ett charterhotell.

Våra resor fastnar i minnet. Med få mellanhänder och små administrationskostnader överraskar våra priser. Vi erbjuder lyx till priser du har råd med och fyller din resa med upplevelser du minns länge.

Nedan hittar du några förslag på rundresor. Men har du drömmar om att uppleva något särskilt i de länder som vi kan och arbetar med - hör av dig!

Testa oss! Du som är kräsen.

Reseförslag